Sunday, September 10, 2017

Tunaikan Hasrat Umrah Dengan Power Root.

Assalamualaikum.

Umrah adalah salah satu ibadah yang hampir semua umat Islam berkeinginan untuk menunaikannya. 
Siapa taknak pergi ziarah rumah Allah yang indah tu kan? 
Dengan kos sekarang yang makin mahal sebab ekonomi tak stabil,  kalau dapat pergi ziarah umrah percuma siapa berani tolak? 
Angkat tangan hehe
Ateng tidak sama sekali 😂

Tapi semua itu takkan datang bergolek kalau tak usaha gituu. Nasib Power Root ada buat peraduan,  janji berusaha hee
Baru-baru ni ateng ada pergi Roadtour Tunaikan Hasrat Umrah Bersama Power Root diterbangkan bersama jugak Duta Power Root,  Alif Satar gaiss. 


Siapa minat alif satar kena masuk peraduan ni sebab mana tahu rezeki pergi umrah dengan Alif Satar,
Sayang sayang Jom Pergi Umrah,  
Alif Satar seru hee

Road Tour ni berlangsung dekat Mydin Taman Batik Sungai Petani selama 3 hari bermula 1-3 Sept 2017, tapi pada hari terakhir tour Duta Power Root, Alif Satar turun memeriahkan lagi Road Tour ni. 


Ateng dengan para blogger lain hadir sebagai media untuk sesi beramah mesra secara ekslusif bersama Alif Satar. 
Kami diberi peluang untuk bertanya pelbagai soalan kepada Duta Power Root ni, menurut Alif Satar produk Power Root kegemaranya adalah Ali Cafe Caramel dan menjadi minuman wajib dia setiap pagi,  tiada yang lain katanya.  hee

Eh sebenarnya ateng nak cerita tentang  Road Tour ni diadakan kerana Power Root menganjurkan peraduan dengan hadiah lumayan sebagai penghargaan kepada para pengguna atau peminat setia produk Power Root sendiri iaitu pakej umrah premium secara PERCUMA bernilai RM20,000. Dibiayai sepenuhnya kepada mereka yang bertuah bersama pasangan tau bukan sensorang. 

Senang sangat nak sertai peraduan ni,  dengan membuat pembelian setiap produk Power Root ni pengguna layak sertai peraduan yang secara lucky draw ni,  lagi banyak membeli lagi banyak isi borang lagi tinggi peluang,  siapa tahu rezeki terpijak kan? 

Cepat pergi beli sekarang!! 
Sebab ateng pun dah rebut peluang ni,  bukan satu borang,  dua borang tau. 
InsyaAllah ada rezeki dapatlah hee



Masa Road Tour ni Alif Satar ada kongsi cara buat ice blended dengan produk kegemaran dia Ali Cafe Caramel,  jadi beli banyak pun tak rugi sebab boleh pelbagai kan cara untuk minum. Menarik kan? 
Ateng dulu ingat kan bancuh dengan air panas minum ja haha satu cara jer

Selain itu,  antara aktiviti yang di jalankan adalah karaoke bersama Duta,  sesi bergambar.  Sangat meriah. 

Tarikh peraduan ni berlangsung dari 1 Mei hingga 15 September tapi dilanjutkan hingga 1 Oktober 2017 gaiss.Masih ada lebih kurang dua minggu lagi tau korang nak join,  belum terlambat.  Cepat mana tahu rezeki kita kann. 

#PowerRoot #TunaikanHasratUmrah

1 comment:

timm bill said...

semoga rezeki kita ada kan, mna tau..hihi..